Bulharsko
Chorvátsko
Egypt
Grécko
Slovensko
Španielsko
Taliansko
Tunisko
Turecko
 

Dovolenka

Recenzie hotelov partneri:

Najnovšie recenzie hotelov

  Zobrazených 51-60 z 71 nájdených

Skanes El Hana ****

Tunisko - Monastir
Veľmi príjemná dovolenka. Samozrejme že ste dosť obmedzený len na pobyt pri hotely. Pozreli sme si aj tie nejaké pamätihodnosti ale bolo veľmi horúco tak najlepšie sme sa cítili pri vode.
Recenzie hotelov - Skanes El Hana
  Publikované: 19.08.2009
  Čítané: 2188 krát
  Termín pobytu: 8.2005

Hotel Calypso ***

Bulharsko - Slnečné pobrežie
Novy krasny hotel, pekne pocasie, relax ako sa patri. Bezproblemova a dobre zorganizovana dovolenka, mozem len odporucit budete spokojny.
Recenzie hotelov - Hotel Calypso
  Publikované: 13.08.2009
  Čítané: 3687 krát
  Termín pobytu: 7.2009

Hotel Pyramisa Beach Resort *****

Egypt - Sahl Hasheesh
Hotel zodpovedá 3 nie 5 hviezdičkám, stále čakali bakšiš. Mali sme izbu 3321 a bolo to ďaleko od reštaurácie, ja som už koli tomu nechodila na raňajky ani na večeru. Z vonku je to krásny hotel ale dnu je to už horšie. Cez obed stále vypínali tobogany. Tento hotel neodporúčam nikomu.
Recenzie hotelov - Hotel Pyramisa Beach Resort
  Publikované: 05.08.2009
  Čítané: 1866 krát
  Termín pobytu: 7.2009

Hotel Themis Beach ****

Grécko - ostrov Kréta
Hotel vôvec nezodpovedá 4* ! Kto môže trochu porovnávať, tak mu dá max 2 a pol* ! Najväčší podvod od cestoviek je All inclusive. Je to skôr plná penzia. Priplatiť si musíte za normálnu kávu aj alkohol. Doma nechodím do 4.cenovej a ak si vyberám 4* hotel na dovolenku tak som dúfal v aspoň 3* komfort. Bohužiaľ EÚ normuje zakrivenie uhoriek, ale s Grékmi si evidentne nevie dať rady.
Recenzie hotelov - Hotel Themis Beach
  Publikované: 05.08.2009
  Čítané: 2552 krát
  Termín pobytu: 7.2009

Hotel Desislava - Rajkov ***

Bulharsko - Nesebar
majitelka alebo spravkyna hotela neprijemna pri podavani ranajok fajci priamo v jedalni ak mate deti vo veku 6-17 rokov nedoporucujem tam ist stale ich upozornuje aby neskakali do bazena stale sleduje ci nieco nepokazia na ranajkach sliedi kolko si naberate robi rozdiely medzi slovakmi a bulharmi pre nich neplati to co pre slovakov ti si mozu dovolit vsetko a noc im nepovie vadi jej ze vecer sedite na balkone a debatujete ze nejedavate u nej v hoteli aj ked to tam m ...
Recenzie hotelov - Hotel Desislava - Rajkov
  Publikované: 05.08.2009
  Čítané: 1733 krát
  Termín pobytu: 7.2009

Hotel Hellenic Palace ****

Grécko - ostrov Kréta
Krásna dovolenka, odporúčam pre rodiny s deťmi. V Grécku sme boli prvý kráť ale milo nás prekvapilo. Boli sme veľmi spokojný.
Recenzie hotelov - Hotel Hellenic Palace
  Publikované: 03.08.2009
  Čítané: 4854 krát
  Termín pobytu: 6.2009

Hotel Inter Plaza Beach Resort *****

Egypt - Sharm El Sheikh
Neodporúčam nikomu iba veľmi nenáročným klientom. Nikdy viac.
Recenzie hotelov - Hotel Inter Plaza Beach Resort
  Publikované: 27.07.2009
  Čítané: 1528 krát
  Termín pobytu: 7.2009

Hotel Club Belinda ****

Turecko - Side
Táto dovolenka nám dala mnoho,myslím si,že každý z členom našej rodiny si oddýchol a načerpali sme mnoho energie. Ak by sme v budúcnosti mali možnosť určite by sme sa tam vrátili.
Recenzie hotelov - Hotel Club Belinda
  Publikované: 27.07.2009
  Čítané: 9036 krát
  Termín pobytu: 7.2009
Recenzie hotelov - Penzión Kompas
  Publikované: 24.07.2009
  Čítané: 1931 krát
  Termín pobytu: 7.2009

Hotel Avalon ****

Bulharsko - Slnečné pobrežie
Hotel Avalon je uzasny, prijemne prostredie, velky bazen, mily personal , hotel sice nevyzera ako na obrazku je inej farby ale urcite zodpoveda styrom hviezdickam Sunny beach odporucam skor mladym ludom je tam ruch a v noci to zije :-)
Recenzie hotelov - Hotel Avalon
  Publikované: 23.07.2009
  Čítané: 2468 krát
  Termín pobytu: 7.2009